Fotoservice

Phantom 3 Advanced

Horndrup Ejendomme tilbyder at fotografere din grund samt ejendom fra oven. Vi tager stilbilleder til brug på din hjemmeside set i forskellige vinkler og højder, alt efter hvad du kan tænke dig. En kort præsentation af ejendommen kan også laves som en video.

Vi kan vi også lave optagelser på svært tilgængelige områder af din ejendom. Eksempler herpå kan være tilsyn af mindre skader på tag, skorstene, tagrender, altaner eller andre steder det er svært af komme til. På den måde kan en efterfølgende reparation lettere planlægges. Andre bygningsværker såsom master, skorstene, vindmøller eller andet vanskeligt tilgængeligt kan let inspiceres med drone.

Det er også en mulighed at få billeder af din grund fra forskellige højder. På den måde er det let at få et overblik af, hvor mange træer du har på grunden, og hvor meget de fylder, eller skal du have bygget et ekstra hus eller redskabsskur/drivhus på grunden, kan du finde den perfekte placering i forhold til øvrige bygninger.

I det følgende har vi lagt eksempler på forskellige muligheder for billeder og optagelser. Vores erfaring og dine ønsker og idéer kan tilsammen skabe den løsning, der lige præcis er det du ønsker.

Galleri

Hvad får du?

Vi anvender DJI Phantom 3 Advanced, der er en lille drone på 1,2 kg med et 12 megapixel kamera. Vores eksempler er alle taget med denne drone, og disse afspejler kvaliteten der kan forventes.

Du får billederne i det format du kan tænke dig, eksempelvis JPG, PNG eller RAW. Vi er meget samarbejdsvillige, og vi leverer i ethvert format.

Regler og love

Inden en optagelse kan foretages skal det lokale politi underrettes, og der skal muligvis søges tilladelse til flyvningen hos forskellige offentlige myndigheder. Vi søger de fornødne tilladelser for at måtte udføre en flyvningen, således at alle love og regler som udstedt af trafik,- bygge og boligstyrelsen overholdes.

Vores drone er registreret og vores dronepilot har bestået droneuddannelse og har dronebevis udstedt af godkendt droneskole samt adskellige droneflyvetimer, der gør at selv vanskelige opgaver kan løses på en god og forsvarlig måde uden at forvolde skade på ejendom eller personer. Vi er fuldt forsikret, når vi er på drone job for dig.

Priser

Priser for opgaverne aftales individuelt i forhold til sværhedsgrad og særlige forhold, således vi får lige netop den løsning du ønsker til en fornuftig pris. Eksempler på priser kan være:

  • 5 stilbilleder af din ejendom i ønskede vinkler og højder, 1.100,- DKK
  • 5 stilbilleder af din ejendom + 1 minut videopræsentation, 1.500,- DKK
  • Videoinspektion af emner vil være afhængig af opgaven og længden af sekvenserne, f.eks. 10 minutters optagelse, 1.900,- DKK

Vi kan tilbyde at lægge ønsket musik over optagelserne, samt at levere billeder og video i det ønskede filformat, så det er klar til netop jeres hjemmeside. Timepris for den ønskede tjenesteydelse er 475,- DKK pr. påbegyndt time. Dog aftaler vi altid timeforbrug på forhånd således vi ikke får overraskelser efterfølgende.

Ved hvert job indgår vi en kontrakt, der beskriver alle forhold vedr. opgaven. Alt billedmateriale og rettigheder hertil overgår til kunden. Alle tjenesteydelser aftales på forhånd. Efter aftale kan vi benytte dele af optagelserne til vores portefølje.

Alle priser er uden moms.

Ring for uforpligtende snak til Palle
Tlf. 61776461