Hellig Andersvej 15A, Slagelse

Ejendommen er bygget i 1936, men er løbende blevet moderniseret. I dag fremtræder lejlighederne i moderne stand med pæne køkkener. Badeværelserne er renoveret løbende og er alle pæne. Ejendommen består i dag af seks lejemål. De 4 nederste er hhv. 89 og 56 m². I tagetagen er der 2 lejl.. (læs mere)

Hellig Andersvej 15B, Slagelse

Lille byhus med to velindrettede lejligheder. Begge lejligheder er nyrenoveret indenfor de seneste år. I tagetagen er der 56 m² lækker lejlighed med udgang til tagterrase. Der er eget udhus til begge lejligheder. Stuelejligheden har egen have og privat parkeringsplads. Gårdanlæg deles med n.. (læs mere)

Hellig Andersvej 42, Slagelse

Ejendommen er opdelt i opgang A og opgang B. I A er der 4 mindre 2 værelses lejligheder og i opgang B 2 lejligheder på hver 65 m². Alle lejligheder er løbende moderniseret til hvad man kan forvente i en lejlighed anno 2010. Til alle lejligheder hører en garage i garageanlægget bag ejendomm.. (læs mere)

Hovedgaden 42, Dalmose

2 families ejendom med 2 lækre ejerlejligheder på hver 100 m^2, der begge ejes af Horndrup Ejendomme ApS. Ejendommen ligger i Dalmose nær dagligt indkøb, skole og dagplejemuligheder. Der er stor have samt masser af udhusplads og egne p-pladser.

Lindevej 9, Slagelse

En ejendom oprindeligt bygget til bolig for officere ved Slagelse Kasserne. Lejlighederne er herskabslejligheder med højt til loftet i gammel stil og med charme. Til ejendommen hører en ugeneret have til fri afbenyttelse for beboerne. Der er udhus samt kælderrum til begge lejlighederne til cykler.. (læs mere)

Nyvej 25, Slagelse

En hyggelig ejendom med dejlig ugeneret have bagved med grillplads og græsplæne samt gårdsplads til havehavemøblerne I kælderen er der mulighed for for opbevaring af det, man ikke bruger i hverdagen i aflåste kælderrum. Der er mulighed for at vaske sit tøj, samt tørreplads. Der er tre velin.. (læs mere)

Rytterstaldstræde 4, Slagelse

Tidligere erhversejendom, der er renoveret for få år siden til beboelseslejemål. Tidligere var der kro i ejendommen, der bl.a. leverede mad til naboen, arresten. I dag fremtræder ejendommen som en pæn ejendom med 4 beboelseslejligheder, 2 store og 2 mindre. Alle moderne indrettet med en badevæ.. (læs mere)

Sdr. Stationsvej 33, Slagelse

I forbindelse med ejendommen Sdr. Stationsvej, der er en ejerforening, ejer Horndrup Ejendomme ApS garagen der ligger ud til Sdr. Stationsvej lige overfor Netto. Den ideelle løsning for bl.a. pendlere, der gerne vil have bilen i garage tæt på banen i Slagelse.

Valdemarsgade 12, Slagelse

Mindre ejendom med 3 lækre lyse lejligheder beliggende på lukket vej med et minimum af trafik. Der er gårdanlæg samt lukket have til ejendommen, hvor man ugeneret kan nyde livet. I området "Valdemarsgadekareerne" er der et stort rekreativt fællesområde med indgang ved den lille kirke i Abselo.. (læs mere)

Absalonsgade 23, Slagelse

I ejendommen er der 3 store 4-værelses lejligheder på hver 105 kvm. I kælder er der vaskefaciliteter samt kælderrum til hver lejlighed. Ejendommen ligger i Slagelse centrum tæt på stationen og lige overfor rekreativt haveområde med grillplads og grønne plæner med lejeredskaber. Til ejendomm.. (læs mere)

Tordenskjoldsgade 4, Slagelse

Denne ejendom er beliggende kun 10 minutters gang fra Slagelse centrum og tæt på stationen og uddannelsesinstitutioner. Ejendommen består af 3 lejligheder på mellem 105 og 75 kvm fordelt på 3 og 2 værelses lejligheder. Da der kun er 3 lejligheder, er det en fredelig og stille ejendom. I kæld.. (læs mere)

Mariendals Allé 26, Slagelse

Denne hyggelige udlejningsejendom med 5 lejligheder ligger tæt på byens uddannelsesinstitutioner og indkøbsmuligheder. Til ejendommen er der en kæmpe have til rekreative formål samt bare at nyde udelivet inde i byen. De 5 lejligheder har alle mulighed for vaskemaskine og 2 lejligheder har direk.. (læs mere)

Absalonsgade 21, Slagelse

Denne ejendom har Horndrup Ejendomme netop overtaget og omdannet fra at være en andelsboligforening til udlejning. I ejendommen er der 3 lækre lejligheder på hver ca 105 kvm. Stue og 1. sal har lukkede vinterhaver, der giver yderligere 10 kvm opholdsrum. Øverste lejlighed har altan med god plad.. (læs mere)

Mariendals Allé 26D, Slagelse

Denne hyggelige udlejningsejendom med 2 lejligheder ligger tæt på byens uddannelsesinstitutioner og indkøbsmuligheder. Til ejendommen er der en kæmpe have til rekreative formål samt bare at nyde udelivet inde i byen.